Er komt 1 plek vrij per 1 juni 2023 voor een jongen  in de leeftijdscategorie 8-12 jaar of voor een meisje in de leeftijd 8-16 jaar.
In overleg kan eerder plaatsen een optie zijn afhankelijk van een aantal factoren, vraag hier gerust naar.
Matchen doen we zeer zorgvuldig en zeker niet overhaast: we bieden een perspectief biedende plek met groei voor alle betrokkenen om ons heen.


Contra-indicaties: LBV, agressief grensoverschrijdend gedrag op mens en dier, seksueel grensoverschrijdend gedrag, mcdd, middelengebruik. Aanmelden graag via deze website onder vermelding van alle contactgegevens. We nemen dan vlug contact op.

 
* We denken graag met je mee en soms kan het zo zijn dat wij toch een plekje verwachten en wij dit (nog) niet op de website hebben vermeld. Neem daarom gerust contact met ons op als je zoekende bent.  We kunnen soms je ook doorverwijzen of in contact brengen met andere gezinshuizen.


 


STAGE

Vanaf schooljaar 2022-2023 heeft ons gezinshuis weer plaats voor een stagiair.
De stagiair is een pittige heer of dame, 18+ en volgt een relevante HBO opleiding. 
Hij of zij heeft bij grote voorkeur ook een rijbewijs.
Stage vindt bij voorkeur plaats op de woensdagmiddag en/of zaterdag.
Andere dagen is er in overleg plek vanaf 15:00 uur
Wil je meer info? Neem dan contact op via ons contactformulier, dan maken we een belafspraak.

Een nieuwe vriend!

We missen Jannes enorm en juist daarom weten we dat Jannes ons een lieve nieuwe vriend zou gunnen in ons huis.
Over een paar weken is het zover, nu nog een naam.....

Ons huis

 Er is super hard geklust om alles zowel binnen als buiten tot een waar paleis te maken. Maar.... een huis en een tuin moeten ook nog  groeien en die tijd nemen we dan ook.  Samen met de kinderen hebben we de tuin ontworpen, hebben we bedacht waar welke meubels komen én welke kleur er op de muur van hun kamer komt. Dit huis maken we samen!  We zijn met dit huis nagenoeg energie neutraal en er is veel groene buitenruimte om het huis heen. In de wijk zijn alle denkbare voorzieningen van een stad aanwezig, maar profiteren we ook van het beschermende karakter van een dorp. De kinderen en jongeren krijgen daarmee alle kans om op hun eigen tempo deel te nemen aan wat gewoon is, vrienden te maken én nieuwe zelfstandige ervaringen op te doen.
 
 
  Wilt u informatie over ons gezin?
Neem dan gerust contact met ons op via ons contactformulier.


Wij kunnen werken dmv maatwerkcontracten met gemeenten door het hele land. Daarnaast is er een raamovereenkomst met de Gemeenten in de regio Rivierenland en werken we samen met Pluryn.