Er  is een plek vrij


Wij hebben eventueel per direct een plekje, mits bij een  juiste match gezien de huidige fijne groep die het fantastisch doet.

Dit kan een jongen zijn in de leeftijd 7-11 jaar, of een meisje tussen de 7 en 13 jaar. Eventueel is een meisje ouder dan 13 bespreekbaar.

Contra-indicaties: LBV, agressief grensoverschrijdend gedrag, seksueel grensoverschrijdend gedrag, mcdd, middelengebruik. Aanmelden graag via deze website onder vermelding van alle contactgegevens.

Van belang is dat het kind in ieder geval 1 weekend per maand een logeerplek heeft, alsmede (delen van) vakanties. Helaas zit ons huidige logeergezin vol. 

 
* We denken graag met je mee en soms kan het zo zijn dat wij toch een plekje hebben of verwachten en wij dit (nog) niet op de website hebben vermeldt. Neem  daarom gerust even contact met ons op als je zoekende bent.  We kunnen wellicht je ook doorverwijzen of in contact brengen met andere gezinshuizen.


 


Ons huis

Vanuit de lucht kun je ons huis goed zien.  Er is super hard geklust om alles zowel binnen als buiten tot een waar paleis te maken. Maar.... een huis en een tuin moeten ook nog  groeien en die tijd nemen we dan ook.  Samen met de kinderen hebben we de tuin ontworpen, hebben we bedacht waar welke meubels komen én welke kleur er op de muur van hun kamer komt. Dit huis maken we samen!  We zijn met dit huis nagenoeg energie neutraal en er is veel groene buitenruimte om het huis heen. In de wijk zijn alle denkbare voorzieningen van een stad aanwezig, maar profiteren we ook van het beschermende karakter van een dorp. De kinderen en jongeren krijgen daarmee alle kans om op hun eigen tempo deel te nemen aan wat gewoon is, vrienden te maken én nieuwe zelfstandige ervaringen op te doen.
 
 
  Wilt u informatie over ons gezin?
Neem dan gerust contact met ons op via ons contactformulier.


Wij kunnen werken dmv maatwerkcontracten met gemeenten door het hele land. Daarnaast is er een raamovereenkomst met de Gemeenten in de regio Rivierenland en werken we samen met Pluryn.