Er komt een plek vrij
Ongeveer na de zomervakantie van 2022 komt er weer een plek voor een jongen of meisje tussen de 7 en 11 jaar of ouder dan 15.  Het duurt nog even maar de wachtlijsten zijn lang, de plekken schaars en soms is het fijn voor een kind om al een perspectief te hebben.
Contra-indicaties: LBV, agressief grensoverschrijdend gedrag, seksueel grensoverschrijdend gedrag, mcdd, middelengebruik. Aanmelden graag via de website onder vermelding van uw contactgegevens.
Van belang is dat een aanmelding in ieder geval 1x per maand een logeerplek heeft, helaas zit ons huidige logeergezin vol. 

* We denken graag met je mee en soms kan het zo zijn dat wij toch een plekje hebben of verwachten en wij dit (nog) niet op de website hebben vermeldt. Neem  daarom gerust even contact met ons op als je zoekende bent. We kunnen je ook doorverwijzen of in contact brengen met andere gezinshuizen.


Ons huis

Vanuit de lucht kun je ons huis goed zien.  Er is super hard geklust om alles zowel binnen als buiten tot een waar paleis te maken. Maar.... een huis en een tuin moeten ook nog  groeien en die tijd nemen we dan ook.  Samen met de kinderen hebben we de tuin ontworpen, hebben we bedacht waar welke meubels komen én welke kleur er op de muur van hun kamer komt. Dit huis maken we samen!  We zijn met dit huis nagenoeg energie neutraal en er is veel groene buitenruimte om het huis heen. In de wijk zijn alle denkbare voorzieningen van een stad aanwezig, maar profiteren we ook van het beschermende karakter van een dorp. De kinderen en jongeren krijgen daarmee alle kans om op hun eigen tempo deel te nemen aan wat gewoon is, vrienden te maken én nieuwe zelfstandige ervaringen op te doen.
 
 
  Wilt u informatie over ons gezin?
Neem dan gerust contact met ons op via ons contactformulier.


Wij kunnen werken dmv maatwerkcontracten met gemeenten door het hele land. Daarnaast is er een raamovereenkomst met de Gemeenten in de regio Rivierenland en werken we samen met Pluryn.