Wil je ons huis steunen?
De meeste kinderen hebben helemaal geen, of een zeer beperkt netwerk. Financieel is het lastig want geen ouders die schoolkamp of zakgeld betalen en belangrijke zaken aanschaffen zoals een laptop of fiets.  Even weg uit het gezinshuis is niet vanzelfsprekend. Een keertje logeren ook niet. Een vader, moeder, opa of oma die je komt aanmoedigen bij de hockeywedstrijd kennen veel kinderen niet. Een plekje waar je onvoorwaardelijk welkom bent voor gewoon een kopje thee en een spelletje is er soms  niet. Een luisterend oor buiten het gezinshuis is vaak moeilijk te vinden. Want dat is best spannend...

VRIJWILLIGERS ZIJN ONGELOOFLIJK BELANGRIJK, maar, WEL voor langere tijd zodat je ook echt verbonden blijft.....
CONCREET ZOEKEN WIJ NU:
-IEMAND DIE 1X PER MAAND DE KINDEREN OP VRIJDAGMIDDAG NAAR HUN LOGEERGEZIN BRENGT EN HEN OP ZONDAGAVOND WEER OPHAALT( ongeveer 3 uur reistijd  in totaal heen en terug, oftewel 6 uur per maand)
-Iemand die vanaf het januari van 2023 mee wil om te halen en brengen naar zwemles, 1x per week op zondagochtend 08:45 uur in Arnhem.


- Een kind naar dat enige en heel belangrijke netwerkcontact brengen en begeleiden?
- Logeergezin zijn voor af en toe een nachtje/weekendje?
-Laptop, fiets of (sport)kleding over?
-Avondje oppassen zodat de gezinshuisouders een avond vrij hebben?
-Middagje op pad met 1 van onze kinderen?
- Een kind uitnodigen af en toe bij jou thuis te komen eten?
-Samen naar de film?
-Heeft u kleine huishoudelijke klusjes of klusjes in de tuin waar wat extra zakgeld mee te verdienen valt?
-Kind sponsoren zodat het ook mee kan met het jaarlijkse sportkamp?
-Financieel steuntje in de rug voor kerstcadeautjes?
Er valt zoveel te bedenken, alle hulp is welkom en wordt meer dan gewaardeerd.
NB. Ivm de veiligheid  en goede zorg voor onze kinderen en die van onze vrijwilligers voeren  wij met alle vrijwilligers meerdere  aannamegesprekken, waarbij we gebruik maken van o.a de STAR methodiek. We  checken  minimaal 2  recente referenties en vragen iedere vrijwilliger een geldige VOG verklaring te overleggen,  welke niet ouder  is dan 3 maanden. Daarnaast wordt door iedere vrijwilliger onze Gedragscode in veilige handen ondertekend ,alsmede een geheimhoudingsverklaring.
In bepaalde gevallen is een onkostenvergoeding beschikbaar.
-