Voor wie?

 


Wij zouden de juiste plek voor jou kunnen zijn als jij een plek zoekt waar je mag ervaren wat het je oplevert als je jouw eigen gezonde, zelfstandige beslissingen leert nemen. Waar je vrijheid krijgt jezelf te ontdekken en trots op jezelf te zijn. Een plek waar niemand iets geks van je vindt en visa versa. Een plek waar we eerlijk zijn tegen elkaar, waar we  ook echt doen wat we afspreken met elkaar. Er is nabijheid in ons huis, maar altijd met de hoeveelheid afstand die jij op dat moment nodig hebt. We zijn een plek waar er iemand met je meeloopt zodat je niet alles alleen hoeft te doen. Het is er veilig. Het is er duidelijk. Het is er rustig en relaxt. Het is er gezellig. Wij zijn vooral een open minded huis waar een kind een kind mag zijn, een puber een puber of een puber juist weer kind kan zijn. 
Hou je niet van honden en katten? Dan is ons huis niks voor jou, onze dieren zijn namelijk gek op kinderen en gaan  graag op je schoot zitten;-)
Gezinshuis Bloem richt zich in de basis op kinderen in de leeftijd tussen de 6 tot 21 jaar. Broers of zussen zijn welkom. 
In ons huis zijn fantastische kinderen opgegroeid! Vaak met  een ingewikkeld systeem om hen heen,  maar ook kinderen vanuit een besloten of gesloten setting, met gedrag-en hechtingsproblematiek, trauma,  adhd, add, vormen binnen het autisme spectrum, ptss en de lhbti groep. Of een combinatie daarvan. 
We bieden naast intensieve zorg, begeleiding en nabijheid, ook structuur, een schouder, een oplossing, een uitdaging, een lach en een traan, warmte en functionaliteit, maar bovenal een onwrikbaar fundament.
Ieder kind is zo mooi anders!
Gezien de samenstelling en positieve ontwikkeling van de huidige kinderen in ons gezinshuis hanteren wij momenteel de volgende contra indicaties: lvb, pijn doen van dieren, seksueel grensoverschrijdend gedrag, mcdd,  structureel stelen, middelengebruik/verslaving en agressief grensoverschrijdend gedrag.